Tutorial voor een handgemaakte Valentijnsdag kaart

Wat is nu leuker dan een handgemaakte Valentijnsdag kaart te ontvangen van je geliefde?! niets toch? Daarom leek het mij een top idee om een Tutorial voor een handgemaakte Valentijnsdag kaart voor je te maken! En deze tutorial maak ik ook speciaal voor Happlify!

Valentijnsdag Kaart Tutorial

In deze tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe ik deze leuke Valentijnsdag kaart gemaakt hebt. Je hoeft hier echt niet heel goed voor te kunnen tekenen of een ander talent te hebben. Serieus, je kunt gewoon echt nadoen wat ik doe, en dan tover je zo een superleuke Valentijnsdag kaart tevoorschijn!

Welke materialen heb je nodig?

– een vel A4 waterverfpapier;
potlood;
gum;
schaartje (of mesje als je daarmee kunt omgaan hehe);
– waterverf naar keuze, ik gebruik hier de set Bold & Bright van Art by Marlene;
– klein kwastje;
– iets groter kwastje (voor de druppels!);
– fineliner, ik gebruik hier de Micron nummer 8;
– iets om een cirkel mee te kunnen tekenen als je dat niet makkelijk uit de hand doet, bijvoorbeeld een klein bordje;
– water

Hieronder kun je de video bekijken:

Vind je deze video leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Waterverf in je Art Journal doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

En nog een aantal foto’s van deze Valentijnsdag kaart!

Laat je me je Valentijnsdag kaart online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Happlify Crewmember

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *