Tips & Tricks om dagelijks te journalen in je Hobonichi

Ik heb een leuke nieuwe video voor je, en dit keer laat ik je een flipthrough van mijn Hobonichi zien en vertel ik Tips & Tricks om dagelijks te journalen in je Hobonichi! Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan, of klik HIER.

Hobonichi Flipthrough Revlie

Misschien werk jij wel in een art journal, een travelers notebook of bullet journal. Wat voor journal je dan ook gebruikt: alles is goed!

In deze video zie je naast mijn tips & tricks om dagelijks te journalen, ook leuke creatieve journaling ideeën en krijg je een volledige flipthrough tot waar ik nu ben in mijn Hobonichi. (Dit zijn de maanden januari t/m mei 2020). Dus volop creative journaling ideetjes!

Producten gebruikt:

  • Hobonichi Techo 2020 Cousin hier gekocht
  • Favoriete pen om zonder door’lekken’ te schrijven: Micron of Staedler
  • Waterverf
  • Al je stickers, rubons, embellishments en cutouts die al jaren in je kast liggen 🙂
  • Mijn eigen sticker meisjes 
  • pentel vulpotlood maat 0.7 mm
  • fijn kwastje by M-70 Galaxy Nylon no. 2
  • pritt stift

Nog meer YouTube videos’!

Wil je zien wat ik allemaal nog meer maak? Hieronder de links voor al mijn playlists:

Al mijn art journal video’s

Al mijn waterverf video’s

Al mijn bullet journal video’s

Al mijn Hobonichi / creative journal video’s

Al mijn studio vlogs

Al mijn memory keeping video’s

Al mijn kerst bal DIY video’s

 

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Een paar foto’s

Hobonichi, deel 2 Hobonichi, deel 1

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *