Studio vlogs, een kijkje in de keuken van mijn studio!

Jaaahaaaaa hoe leuk is het om lekker mee te kijken bij een andere creatieveling? Lekker meegluren, alsof je gezellig bij mij in de studio zit? Nou dat kan gewoon! Ik heb er inmiddels nu 4 opgenomen, helemaal in het Nederlands, wel zo prettig toch? Dus jippiieeee er zijn Studio vlogs, een kijkje in de keuken van mijn studio!

De nieuwste Studio Vlog staat NU LIVE en kan je HIER zien.

Studio Vlog 010 Revlie

Zelf geniet ik volop van Studio Vlogs van andere creatieven. Een kijkje in de keuken. Maar niet alleen dat. Het voelt ook als meeleven, steunen door duimpjes omhoog te geven en reacties achter te laten. Van andere creatieven hun succes genieten en weten als ZIJ dit kunnen, dan KAN IK DIT OOK.

Het lijkt me superleuk om met jou mijn proces in mijn creatieve business te delen. Ja, ik ben al even op weg, maar ik ben nog lang niet waar ik zijn wil. Wat niks geeft: want dromen zijn er om na te jagen! Maar dan kan je vanaf nu een beetje meelopen op mijn pad. Meespieken hoe ik dingen aanpak. Misschien zelfs wel geïnspireerd raken om ook een creatieve business op te starten. Of een andere stap te nemen die je nu nog te spannend vindt.

En jaaaaaa Jack zal volop aanwezig zijn en lekker irritant in de weg zitten natuurlijk 🙂

Deze vierde Nederlandse Studio Vlog staat NU online! Ik zou zeggen, thee of koffie erbij, en even lekker ontspannen! Laat je me weten wat je ervan vond? Ben je benieuwd naar de andere 3 Nederlandse Studio Vlogs, die vind je HIER.

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *