Studio Vlog Nederlands 014

Jippieeee weer een nieuwe Nederlandse Studio Vlog voor je! STUDIO VLOG Nederlands 014 🌟 met daarin: mijn eerlijke mening over (negatieve) feedback, inkleuren van een illustratie, pakketjes inpakken en JACK!

Of klik op DEZE LINK om STUDIO VLOG Nederlands 014 🌟 te zien.

En nu ben ik ook heel erg benieuwd hoe jij tegen negatieve & positieve feedback aan kijkt. Wat doet het met jou? Krijg je wel eens negatieve of positieve feedback? Zoals ik al aangaf, ik probeer echt te relativeren. Is mijn product of cursus echt zoals de klant het omschreven heeft, of klopt er iets niet in de feedback zelf. Dus hoe sta jij zelf in of eigenlijk achter je product. Klopt het wat je hebt beloofd. Als dat 100% zo is, dan is het absoluut de mening en ervaring van de ander waar je weinig mee kan. Behalve accepteren en weer doorgaan. Krijg je feedback waar je wel dingen kunt veranderen (zoals bijvoorbeeld achtergrond muziek die als ‘te hard’ ervaren wordt, dan kan je daar absoluut wat mee. En in mijn geval: dan pas ik dat de eerstvolgende ronde ook direct aan. En dan ben ik absoluut dankbaar dat het aan me doorgegeven wordt.

Dus nogmaals, feedback is absoluut belangrijk als je wilt groeien en dingen aan je product, dienst of cursus wilt verbeteren. Maar dan moet het wel gegrond zijn. En als het alleen een mening is, waar je absoluut niets mee kan. Dan kan je dat het beste loslaten. Dan hou je je visie & doel voor ogen, zoals Melissa van De Handcoach in een mooie nieuwsbrief schreef! Volg je haar nog niet? Dikke tip! Je vindt haar inspirerende Instagram Account HIER.

Misschien wil jij ook wel een eigen creatief bedrijf opstarten (ik zeg DOEN) en kan ik je met mijn studio vlogs inspireren!

Verder vind je veel leuke video’s op mijn kanaal! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer Inspiratie voor je art journal of bullet journal? Of voor je hobonichi? Dus hop hop naar mijn YouTube en laat je inspireren :).

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Hopelijk tot ziens bij mijn Studio Vlogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *