Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Podcast 010: Hoe kun je ervoor zorgen dat je je eigen creativitiTIJD claimt?

Hoe kun je ervoor zorgen dat je je eigen creativitiTIJD claimt? Dat is de titel van mijn 10e podcast.
Want volgens mij is dat iets waar veel mensen mee struggelen. Althans, daar krijg ik nog best vaak berichtjes over.
Dat kunnen berichtjes zijn als “ik heb geen tijd” (haha, nouuuuuuu wel hoor, maar je deelt je eigen tijd waarschijnlijk even niet zo handig in), of “ik heb geen eigen plekje” of “’s avonds ben ik te moe” of “ik werk heel veel”. Nou ja, er zijn natuurlijk 100 triljoen biljoen excuses te verzinnen waarom het maar niet lukt om die creative tijd te pakken he?!
Revlie_Podcast_Creativitieit
In deze podcast “Hoe kun je ervoor zorgen dat je je eigen creativitiTIJD claimt” laat ik je weten hoe ik dat had, maar er voor gezorgd heb, dat het niet meer zo is. Oftewel: in deze podcast draag ik een aantal oplossingen aan waardoor jij weer je eigen creativiTIJD gaat claimen en ook waarom het zo belangrijk is!
 
Linkjes:
Gedichtenbundel Dichterbij: https://www.revlie.nl/c-5927938/boek/
Veel luisterplezier! Laat me vooral weten wat jij hieruit haalt 💛
Revlie
Veel luisterplezier! Laat me vooral weten wat jij hieruit haalt 💛

dus, hoe klinkt dat: De Loslaat Club? Allemaal lid van worden en die Lat Lekker Laag Leggen. maakt je leven zo’n stuk leuker. en vooral MAKKELIJKER. waarom zou je ook anders he?

ga je ‘m ook luisteren? Let me know!

Apple Podcast App

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

en wil je nou eens proberen of tekenen, art journalen of daily journalen wat voor je is, mijn online cursussen vind je HIER.

liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!