Podcast 009 Hoe houd je focus?!

Podcast 009 Hoe houd je focus?! staat LIVE!
En dat is een heel mooie. Want ik struggle daar zelf ook enorm mee. Ik denk dat je uiteindelijk nooit helemaal 100% altijd focus zult kunnen houden. Maar we kunnen daar absoluut wel keihard aan werken. Want ik weet namelijk ook dat het GE WEL DIG voelt als je die focus wel hebt, en doelen bereikt.
Ik heb ooit in mijn art journal pagina geschreven:
When chaos meets focus, magic happens.

Want weet je focus is voor mij al echt wel een jarenlange struggle. en dat komt eigenlijk omdat ik EN heel veel leuk vind om te doen, EN overal een bedrijf in zie EN moeilijk kan kiezen (ik ben een weegschaal he). 

Focus_Revlie
Luister deze podcasts waarin ik je uitleg op welke manieren we allemaal onze focus verliezen en welke maniertjes ikzelf heb om mijn focus goed vast te kunnen houden!
 
Linkjes:
Gedichtenbundel Dichterbij: https://www.revlie.nl/c-5927938/boek/
Veel luisterplezier! Laat me vooral weten wat jij hieruit haalt 💛

dus, hoe klinkt dat: De Loslaat Club? Allemaal lid van worden en die Lat Lekker Laag Leggen. maakt je leven zo’n stuk leuker. en vooral MAKKELIJKER. waarom zou je ook anders he?

ga je ‘m ook luisteren? Let me know!

Apple Podcast App

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

en wil je nou eens proberen of tekenen, art journalen of daily journalen wat voor je is, mijn online cursussen vind je HIER.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *