Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Podcast 006: Heb jij ook geen tijd?!

Podcast 006: Heb jij ook geen tijd?! luister je HIER of HIER voor Spotify.

Joehoe, podcast nummer 6 staat LIVE hoor! Deze zesde podcast heeft als thema “Heb jij ook geen tijd?!”

Als ik toch elke keer een euro zou krijgen als iemand aan mij vroeg “jemig, hoeveel uur heb jij in 1 dag dan?!”. Dan kon ik nu echt op een luxe cruise naar de Middellandse Zee! Als ik dat al zou willen 🙂
Maar even serieus, NEWSFLASH: ik heb net als ieder ander die 36 uur in een dag. GRAPPIE NATUURLIJK.
Ik heb ook gewoon ‘maar’ 24 uur in een dag. Ik verwacht alleen dat ik deze uren wat efficiënter indeel. En ik weet heel goed (ook al ben ik ook niet altijd blij met mijn eigen tijd-verspil-gedrag) waar mijn tijd heen gaat. Ik weet heel goed hoe ik mijn dagen wil vullen, hoe ik me wil voelen en ik ben een meester GEWORDEN in het bewaken van mijn eigen agenda! Als een Ninja Warrior! woeha!
Dus roep jij (ook) iets te vaak “daar heb ik helemaal geen tijd voor!”, terwijl je het dus wel zou WILLEN? Dan komt deze podcast echt als geroepen! Veel luisterplezier! Laat me vooral weten wat jij hieruit haalt 💛
Free ebook Bye Facebook Hello Focus
Linkjes:

dus, hoe klinkt dat: De Loslaat Club? Allemaal lid van worden en die Lat Lekker Laag Leggen. maakt je leven zo’n stuk leuker. en vooral MAKKELIJKER. waarom zou je ook anders he?

ga je ‘m ook luisteren? Let me know!

Apple Podcast App

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

en wil je nou eens proberen of tekenen, art journalen of daily journalen wat voor je is, mijn online cursussen vind je HIER.

liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!