Podcast 004: het maakt geen bal uit wat ze denken!

Podcast 004: het maakt geen bal uit wat ze denken!  luister je HIER.

Mijn vierde podcast is hier en dit keer bep ik een half uur vol over “het maakt geen bal uit wat ze denken!”. Oftewel: IT DOES NOT MATTER WHAT THEY THINK. 

ZEG DAT NOG EENS?

Het maakt geen fluit uit wat anderen denken. OF WAT JIJ DÉNKT DAT ANDEREN DENKEN. En als we het daar toch over hebben, dit art journal met de titel “today I shall not give a fuck” past daar perfect bij natuurlijk he. just saying 😀

Art Journal Revlie

Want je WEET helemaal niet wat anderen denken! Dus wat anderen denken is serieus non of your business! Gaat je geen donder aan zeg maar.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik moet mijzelf dit dagelijks herinneren. FOCUS ON YOUR OWN SHIT maar echt he!

En dat valt vaak nog vies tegen he, zeker in de wereld om ons heen en al helemaal in de Social Media Wereld waar je het idee  KAN hebben dat men je links en rechts in haalt. Het voelt toch zeker alsof ik Alice in freaking Wonderland ben als ik daarin LOST raak.

dus, hoe klinkt dat: De Loslaat Club? Allemaal lid van worden en die Lat Lekker Laag Leggen. maakt je leven zo’n stuk leuker. en vooral MAKKELIJKER. waarom zou je ook anders he?

ga je ‘m ook luisteren? Let me know!

Apple Podcast App

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

en wil je nou eens proberen of tekenen, art journalen of daily journalen wat voor je is, mijn online cursussen vind je HIER.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *