Podcast 003: je hebt ALTIJD een keuze

of ik altijd selfies MET Jack maak? wie weet 😇

Revlie en Jack

ik heb wel een heel fijne huishoudelijke mededeling: MIJN PODCAST STAAT NU OOK OP APPLE PODCASTS teeeheeeee 🥳

en ik heb zojuist mijn DERDE podcast geupload! En dit keer is het thema “je hebt ALTIJD een keuze” en ik vertel daarin een persoonlijk verhaal. Je luistert ‘m HIER! op de Apple App en HIER op Spotify.

voor degene die net als ik onder een steen leeft, een kleine recap:

regelmatig krijg ik dm’s of mailtjes van lieve volgers die toch wel tegen hun eigen perfectionisme aan lopen. ook krijg ik superlieve recensies dat mijn cursussen ze ook JUIST daarvan af helpen. alhoewel het perfectionisme en het ‘moeten’ van jezelf toch die kop soms weer op steekt. duh, logisch, zo werkt dat. je bent nooit helemaal opeens ‘vrij’ van je perfectionisme. nope, zelfs ik niet. alhoewel ik moet zeggen dat het me behoorlijk goed af gaat 🤓

enfin. die podcast dus. HIJ STAAT LIVE. jahaaaaa ik ben toch van het type “niet lullen, maar poetsen” en in dit geval “wel lullen & poetsen”. maar als ik iets bedenk kan ik het maar beter gelijk gaan uitvoeren. dan krijgt mijn kritische Nelly helemaal niet de tijd om zich er tegenaan te bemoeien. dan heb ik het namelijk al gedaan voordat zij goed en wel met haar ogen knippert. she never knew what hit her zeg maar. haha.

enfin, doel is wekelijks een podcast opnemen. interviews? ja absoluut ook op mijn lijstje. en ik heb al onderwerpen om een heel jaar vol te beppen, maar mocht je nu denken “goh vertel hier of daar of dit of dat eens” let me know

dus, hoe klinkt dat: De Loslaat Club? Allemaal lid van worden en die Lat Lekker Laag Leggen. maakt je leven zo’n stuk leuker. en vooral MAKKELIJKER. waarom zou je ook anders he?

ga je ‘m ook luisteren? Let me know!

Apple Podcast App

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

en wil je nou eens proberen of tekenen, art journalen of daily journalen wat voor je is, mijn online cursussen vind je HIER.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *