Podcast 002: 7 tips om je perfectionisme wat meer los te laten

Ohhhh Podcast 002: 7 tips om je perfectionisme wat meer los te laten STAAT NU LIVE!

Hallelujah, wie had dat gedacht! Wat?! Nou de waanzinnig leuke en positieve reacties die ik op mijn eerste podcast heb mogen ontvangen. Wowie. Daar was ik echt wel even stil van (en als je me goed genoeg kent, dan wéét je dat dat bijzonder is hehe). Kleine greep uit deze reacties:

Reviews_Podcast_Revlie

ik wist stiekem wel dat ik een boodschap heb. dat ik anderen kan inspireren en motiveren hun perfectionisme wat meer los te laten.  maar ja, die beperkende overtuigingen he “wie zit op mijn te wachten” “ik ratel ook maar wat” “die stem is niet om aan te horen” en zo ging Nelly (mijn kritische stemmetje) gezellig nog even door. maar weet je, ook al vond ik het spannend, ik WIST gewoon DIT wil ik delen. dit wil ik doen. ongeacht wat eventuele Negatieve Nelly’s over mij te zeggen hebben. moet eerlijk zeggen dat dat stuk  me ook steeds beter af gaat.

en denk je nu, nou ik ben wel heeeeel nieuwsgierig naar jouw Podcast, de allereerste LUISTER JE HIER. en de tweede staat nu ook voor je klaar en LUISTER JE HIER. kan gewoon nog via Spotify. de apple podcast schijnt een week of 2 te duren, dus daar moet je even op wachten. onderin deze blog zal ik sowieso alle linkjes waar je de podcast nu kunt luisteren delen.

in deze tweede podcast “7 tips om je perfectionisme wat meer los te laten”, spreek ik ook over de City Teken Trip van Sabine Wisman en Koosje Koene. en de bewuste tekening waar ik over praat, waarin ik kikker & vogel perspectief vrolijk door elkaar gebruikt heb, is deze:

Revlie_City_Tekentrip_2021

en dit is een van mijn andere tekeningen:

Revlie2_City_Tekentrip_2021

spot je Jack? die was natuurlijk niet mee op City Teken Trip, maar toevallig appte Sanne net een foto van ‘m :). uiteraard moest hij er direct bij 🙂

anyway, ga je mijn tweede podcast ook luisteren? ben heeeeeel benieuwd wat je ervan vindt & of het je helpt natuurlijk!

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

hij komt nog op Apple Podcast maar dat duurt ietsje langer. maar voor nu kan je ‘m dus gewoon al heerlijk luisteren!

en wil je nou eens proberen of tekenen, art journalen of daily journalen wat voor je is, mijn online cursussen vind je HIER.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *