Online cursus “Mixed Media Uil” op canvas

Vrij creëren, zonder stress en spanning deze schitterende mixed media canvas maken, hoe lijkt jou dat?! Nouuuu dat kan namelijk gewoon heel erg goed! Ik beloof je, deze cursus is super fijn om te volgen, rustig en duidelijk uitgelegd, lekker in de cratieve flow komen, spanningen en zorgen even loslaten en fijn creëren!

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN

Wat zeggen anderen??

“Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt”
“Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk. Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, “fouten” bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! Bestellingen worden snel verzonden, kortom: een aanrader!” – Joke

“Je hoeft je geen zorgen te maken om ‘binnen de lijntjes’ te blijven”

“Revlie’s workshops zijn een inspiratie voor iedereen die wil genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken om alles “binnen de lijntjes” te maken. Daarnaast zijn haar producten met de droom meisjes so cute! 😍😍😍” – Mirjam

“Het perfectionisme lekker loslaten!”

“Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij! Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout 💕” – Danielle

“Heerlijk om te ontspannen!”

Ik heb al meerdere superleuke workshops gekocht. Revlie leert je je perfectionisme los te laten. Heerlijk om te ontspannen. Haar art journals hebben een prettig formaat en zien er super kleurrijk uit. En de washitapes zijn in het echt nóg mooier dan op de foto’s!” – Debbie

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN


Zit jouw perfectionisme je in de weg om lekker vrij te kunnen creëren?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel eens mixed media willen proberen, maar hoe dan?
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Ik weet niet wat ik dan moet maken…
 • Ik wil wel wat maken, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze online workshop “Mixed Media Uil op canvas” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

 • niet meer twijfelen aan of je dit kan
 • niet meer bang zijn om te experimenteren
 • loslaten dat perfectionisme!
 • geen ingewikkelde lessen
 • niet meer twijfelen welke materialen je kunt gebruiken

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

Het toelaten van creativiteit heeft bij mij ook even geduurd, geloof het of niet. Een docent heeft vroeger ooit tegen mij gezegd “jammer dat je daar niet creatief genoeg voor bent” toen ik aangaf een creatieve opleiding te willen doen. Helaas heb ik dat lang aan me laten knagen. Ben een andere kant op gegaan. Veilig. Kantoorwerk. Totdat ik bedacht dat dit ZIJN mening was. En helemaal NIETS met mij te maken had. En door dat los te laten, kwam ook mijn creativiteit los. En ik gun jou die vrijheid ook!

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN

de cursus bevat:

  • twee uitgebreide video’s met duidelijke uitleg om deze cute Mixed Media Uil Canvas te maken
  • uitgebreide materiaallijst
  • sjablonen (om zelf te printen) zodat je de uil exact na kan maken met de stof
  • sjablonen zodat je de titel kunt printen, mocht je dat willen
  • Na 21 november vervallen onderstaande extra’s. Zorg dat je op de VIP lijst komt voor een volgende cursus om ook te kunnen profiteren van de extra’s!
  • een GRATIS enamel pin als je op 17 of 18 november 2021 de cursus koopt (ja, ook als de kit al uitverkocht is);
  • 2 mixed media kaarten (voor bestellers t/m zondag 21 novemvber 2021);
  • 20% korting op alle online cursussen (voor bestellers t/m zondag 21 novemvber 2021);(code ontvang je na bestelling, geldig t/m 1 december 2021);
  • toegang tot de online cursus “Rocky Rainbow Girl” t.w.v. € 19,95  (voor bestellers t/m zondag 21 novemvber 2021);

 

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN

In deze online workshop laat ik je deze cute mixed media uil op een canvas maken. Lekker vrij, relaxed en zen creëren. Met duidelijke uitleg en fijne video’s neem ik je door mijn hele proces en leg ik uit waarom ik welke materialen gebruik.


Deze online cursus staat NU live. Je kunt direct starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! Alle lessen zijn ook direct beschikbaar.

Ik vind het echt super om jou te laten zien hoe fijn het is om met mixed media aan de slag te gaan! Je kunt echt het zo gek niet bedenken of je kunt het ermee maken. Alles mag en alles kan. Hoe is dat om lekker vrij bezig te kunnen zijn!

Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. Het is verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online cursus. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! Uiteraard ontvang je dan ook de kortingscodes mocht je deze cursus als VIP gekocht hebben. 

Kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen?

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Dat is het fijne met Mixed Media, je kan eigenlijk alles wel gebruiken. Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt! Klik op DEZE LINK om de materiaallijst alvast even in te zien.

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

De cursus staat NU live. Na aankoop krijg je toegang tot de online leeromgeving. Ik stuur je dan een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten. Dit is wel een handmatig proces, meestal heb je je inloggegevens binnen een paar uur diezelfde dag nog.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt!

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg deze schitterende mixed media canvavs maken. Kan overigens ook gewoon in je art journal! Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet.

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT…?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. Kijk maar eens bij mijn recensies, je zult regelmatig terug zien komen dat ik mensen echt kan helpen hun perfectionisme los te laten ;).

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan art journalen en mixed media kunstwerken maken!! Bye Bye Candy Crush ;D. En als je het van anderen wilt horen: check mijn recensies, die zijn overduidelijk 🙂

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN

online cursus Mixed Media Uil op Canvas NU KOPEN