Online Cursus Mini Droom Meisjes Tekenen

Voor € 57,- dus grijp je kans!


Denk jij ook dat je niet creatief genoeg bent om zulke mooie MINI Droom Meisjes te tekenen?! Ik wed dat je het mis hebt 🙂

"We hebben genoten van je workshop! Fijn ook dat je steeds benadrukt dat het niet perfect hoeft. Dit nam aanzienlijk veel druk weg! Dank je wel! - Erica

Zit jouw perfectionisme
je in de weg om lekker vrij te kunnen creëeren?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

  • Ik zou ook wel zulke meisjes willen tekenen, maar hoe dan?!
  • Ik ben totaal niet creatief…
  • Ik kan ook helemaal niet tekenen…
  • Ik wil wel graag tekenen, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
  • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
  • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze online workshop “MINI Droom Meisjes Tekenen” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

Het toelaten van creativiteit heeft bij mij ook even geduurd, geloof het of niet. Een docent heeft vroeger ooit tegen mij gezegd “jammer dat je daar niet creatief genoeg voor bent” toen ik aangaf een creatieve opleiding te willen doen. Helaas heb ik dat lang aan me laten knagen. Ben een andere kant op gegaan. Veilig. Kantoorwerk. Totdat ik bedacht dat dit ZIJN mening was. En helemaal NIETS met mij te maken had. En door dat los te laten, kwam ook mijn creativiteit los. En ik gun jou die vrijheid ook!

“Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die supergoed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vindt het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online class “Waterverf in je Art Journal” gekocht en ook die is echt megaleuk. Supertevreden zijn we ermee!” – Lisa & Tess

revlie schuit

Waarom zou je van mij een online workshop kopen?

“Zojuist de eerste les van de online workshop “MINI Droom Meisjes Tekenen” gedaan en ik ben helemaal happy ermee, Revlie heeft ‘n heel vrolijke en ongecompliceerde stijl/manier van werken en dat maakt ‘t heel toegankelijk. Daarnaast is ze ook nog eens een geweldig lief mens.” – Tanneke

Revlie is als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neemt ze je mee in haar kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan Droom Meisjes Tekenen en creatief bezig zijn!

Online workshop Droom Meisjes Tekenen

Wat krijg je in deze online workshop:

ONBEPERKT TOEGANG

Na betaling ontvang je van mij toegang tot de online leeromgeving waar deze online workshop staat. En je hebt voor altijd toegang! Niks geen gedoe met deadlines. Lekker op je eigen tempo en zo vaak kijken als je wilt!

HULP

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet 🙂

GOED TE VOLGEN

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

LOSLATEN

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. 

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent 🙂

OVERAL BESCHIKBAAR

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

UITLEG MATERIALEN

Ik leg uit met welke materialen ik werk en waarom. Je krijgt een materiaallijst met de merken van de materialen die ik graag gebruik (die ben je niet verplicht te kopen, maar wel fijn om een richtlijn te hebben). 

In deze online workshop teken ik 5 unieke MINI Droom Meisjes en leer ik jou ervaren hoe fijn het is om te tekenen!

Je koopt deze online cursus voor maar € 57,-! Dus dat is maar € 11,40 per MINI Droom Meisje leren!

Online Workshop MINI Droom Meisjes Tekenen

In deze online workshop teken ik 5 mini Droom Meisjes, met minimale materialen (zodat je het perfect op vakantie kan doen!), en je krijgt er gratis 2 bonus video’s bij hoe je je (art) journal nog meer kunt vullen met minimale materialen 🙂

Deze online workshop is helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! Alle lessen zijn ook direct beschikbaar. 

Ik vind het echt fijn dat ik op deze manier kan inspireren om juist te starten met tekenen en je eigen stijl te gaan ontdekken. Het gaat er niet om  dat het netjes of mooi wordt. Het gaat erom dat je oefent, probeert, en natekent. Vanzelf komt er steeds meer een beetje meer JIJ in je tekeningen.

Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. 

Tekenen is net als Art Journalen verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent! Waterverf is ook nog eens erg vergevingsgezind! Ja ha, dat is ook wel zo prettig! Je kunt uiteraard alle mediums gebruiken die jij maar wilt. Er zijn namelijk geen regels 🙂

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

Ik laat je echter wel zien dat je met 1 etuit & 1 art journal ver vooruit kan, ideaal voor als je op vakantie bent! 

dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online cursus. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 

Online Mini Cursus "Shine Droom Meisje Tekenen"

"Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt"

“Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk. Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, “fouten” bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! Bestellingen worden snel verzonden, kortom: een aanrader!” – Joke

"Je hoeft je geen zorgen te maken om 'binnen de lijntjes' te blijven"

“Revlie’s workshops zijn een inspiratie voor iedereen die wil genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken om alles “binnen de lijntjes” te maken. Daarnaast zijn haar producten met de droom meisjes so cute! ” – Mirjam

Mini_DMTbonus
Mini_DMT1

"Het perfectionisme lekker loslaten!"

“Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij! Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout” – Danielle

Dus, kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen? 

Een paar voorbeelden van de lessen:

Online Mini Cursus "Shine Droom Meisje Tekenen"

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

Ik heb speciaal voor deze cursus minimale materialen gebruikt. Zodat je deze cursus bijvoorbeeld perfect kunt doen als je op vakantie gaat! Uiteraard is de basis een art journal, waterverf, kwastje, een potlood en gum. Ik heb ook met neocolors II en poscapennen gewerkt. Alle materialen die ik gebruikt heb, staan beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

En denk je nu Art Journal? Welke dan? Nou, daar heb ik ook aan gedacht! Ik werk deze hele online cursus in mijn eigen ontworpen Art Journal, die shop je HIER. Let op: sta je op de VIP lijst, dan heb je een kortingscode om mijn art journals met korting te kunnen kopen.

Wanneer start de online workshop?

Deze online cursus staat nu al LIVE. Je ontvangt na aankoop van mij een email met  toegang tot de online leeromgeving. Dit is wel een handmatig proces, meestal heb je je inloggegevens binnen een paar uur diezelfde dag nog.

Hoe lang heb ik toegang?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

Moet ik al ervaring hebben?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende meisjes tekenen. Maar gun jezelf wel tijd! Je hebt ook niet in 1 x leren fietsen, of wel 🙂 Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om met waterverf deze leuke meisjes te maken.

Voor maar € 57,-!!

dus, doe je mee en gaan we samen lekker Droom Meisjes Tekenen? Koop dan de class via onderstaande button