Nieuwe YouTube video: MAAK JE EIGEN HART SCHILDERIJ met acrylverf, heel eenvoudig!

Ik heb een leuke nieuwe video voor je! “MAAK JE EIGEN HART SCHILDERIJ met acrylverf, heel eenvoudig!”. Klik op de afbeelding hieronder om direct naar de video te gaan! Ben je al op mijn YouTube geabonneerd? Ik upload wekelijkse inspirerende video’s op creatief gebied. Van Art Journaling, Daily Journaling, Bullet Journal, Mixed Media, Waterverf, Illustreren tot kerstballen schilderen :). Je abonneert je HIER.

Ennuh, natuurlijk ontbreken die leuke Jack & Loki niet, hallo, ik weet ook wel dat dat de enige reden is dat je kijkt hehe :). klik maar gauw op de afbeelding hieronder om de nieuwe video te zien! Ik denk dat je het stiekem OOK superleuk vindt om het schilderij ook zelf te gaan maken!

Vind je deze video “MAAK JE EIGEN HART SCHILDERIJ met acrylverf, heel eenvoudig!” leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Art Journaling doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

En wat ik nu op een canvas gemaakt heb, kan je ook prima in je Hobonichi, Art Journal, Bullet Journal, Notebook, etc etc. maken. Misschien niet perse direct met acrylverf (in je hobonichi althans), maar in de andere boekjes moet het zeker kunnen! Ik zou zeggen, experimenteren maar!

Welke materialen heb je nodig voor deze video “MAAK JE EIGEN HART SCHILDERIJ met acrylverf, heel eenvoudig!”

En rapapapa, je hebt gewoon een prachtig schilderij gemaakt, voor aan je eigen muur, of om fijn kado te kunnen geven!

 

 


Laat je me jouw Hobonichi, Bullet Journal of Art Journal online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *