Nieuwe online cursus “Daily Journaling”

Denk jij ook dat je niet creatief genoeg bent om lekker dagelijks te journalen? Of denk je dat je dit nooit kan volhouden? Of ben je geen schrijver, maar wil je wel oh zo graag zo’n mooi gevuld journal?!

Dan is deze nieuwe online cursus “Daily Journaling” perfect voor jou! Ik leg je namelijk niet alleen uit met welke materialen ik werk (en waarom), ik geef je enorm veel tips en adviezen hoe je dit simpel dagelijks kunt volhouden, hoe je er zelfs naar uitkijkt om lekker even in je journal bezig te zijn. Zeker ook tips voor als het even niet lukt! Je krijgt video’s voor 4 complete spreads (dus 8 dagen!) stap voor stap uitgelegd. Daarnaast een enorm uitgebreide flip through video van mijn journal die (as we speak december 2020) bijna een heel jaar gevuld is!

Daily-Journaling_Revlie

online cursus Daily Journaling NU KOPEN

Wat zeggen anderen?

“Revlie legt op een heel aangename manier alles uit”

“Ik heb de cursus daily journaling aangeschaft en geen moment spijt van gehad. Revlie legt op een heel aangename manier alles uit en je krijgt genoeg voorbeelden en tips. Ik heb weer volop inspiratie en zin om aan de slag te gaan! – Ilse”

“Ik geniet zo van de online workshops van Revlie!”

“Ik geniet zo van de online workshops van Revlie! Leuke en goed uit te voeren ideeën en opdrachten, kleurrijk en vol plezier. Revlie legt duidelijk uit met een vleugje humor. Fijn en leuk om naar te luisteren. Vooral de lijfspreuk: het hoeft niet perfect spreekt mij heen erg aan en dit komt ook overal terug. Kortom: een aanrader!  – Sandra”

“Wat ik vooral fijn vind, dat er zoveel focus ligt op dat het niet perfect hoeft”

Ik heb in de corona periode de cursus Droom Meisjes tekenen besteld en heb hier – samen met mijn twee jonge dochters – van genoten! We hebben heel wat middagjes lekker zitten verven en kleuren. Wat ik vooral erg fijn vond aan de cursus is dat je deze op je eigen tempo kunt doen, alles heel goed en rustig wordt uitgelegd én dat er zoveel focus ligt op dat het niet perfect hoeft. Dit hielp met name mijn jongste dochter enorm, die alles altijd heel graag goed wil doen. Ik zag haar gewoon ontspannen! Dit was zo fijn. Dank je wel voor de fijne crusus die je in elkaar hebt gezet, we zijn er heel blij mee en ook met het resultaat (namelijk heel veel mooie kunstwerkjes!) – Liefs Erica x

“door haar laat je je perfectionisme steeds meer los, en dat is heerlijk!!!”

“Wanneer je een ontspannende, leuke, gezellige on-line cursus wilt volgen moet je echt bij Revlie zijn….  …door haar laat je je perfectionisme steeds meer los, en dat is heerlijk!! Ook de vrolijke kleuren maken je blij…..en haar gezellige geklets is echt ontspannend…..in een woord SUPER dus…..ik zeg dus DOEN!!! – Antoinet”

 

online cursus Daily Journaling NU KOPEN

Daily-Journaling_Revlie

Zit jouw perfectionisme je in de weg om lekker vrij te kunnen creëren?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel eens willen daily journalen, maar hoe dan?
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Waterverf is zo moeilijk om te leren…
 • Ik wil wel wat maken, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken
 • Dagelijks journalen? Hoe hou ik dat bij dan? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor!

Dan is deze online cursus “Daily Journaling” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

 • niet meer twijfelen aan of je dit kan
 • niet meer bang zijn om te experimenteren
 • loslaten dat perfectionisme!
 • geen ingewikkelde lessen
 • niet meer twijfelen welke materialen je kunt gebruiken
 • enorm veel tips hoe dit dagelijks vol te houden & hoe om te gaan als het even niet lukt 😉

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

online cursus Daily Journaling NU KOPEN

Deze online cursus bevat:

 • 4 super toffe video’s hoe je deze leuke spreads (8 dagen dus) maakt.
 • een heel uitgebreide video over alle materialen: hoe wat en waarom! en natuurlijk ook een aparte materiaallijst
 • een uitgebreide flipthrough video van mijn eigen daily journal die bijna voor het hele jaar 2020 nu gevuld is :O (dus ontzettend veel inspiratie voor jou!)
 • en enorm veel tips & adviezen! (ook in een video)
 • 68 (!) voorbeelden van mijn daily journal voor als je weinig tijd hebt, niet veel te journalen hebt of juist veel.
 • En natuurlijk deze gratis stickersheet welke niet in mijn shop te koop is!

En nu TIJDELIJK voor maar € 57- (in plaats van € 75,-)

online cursus Daily Journaling NU KOPEN

Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha! dus, zullen we lekker samen gaan daily journalen?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online workshop. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 

Kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen?

Daily-Journaling_Revlie

online cursus Daily Journaling NU KOPEN

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Uiteraard is de basis een journal. Ik werk zelf in een Hobonichi maar je bent zeker niet verplicht hierin te weren! Je kunt in een Bullet Journal, gewoon art journal of zelfs een schrift werken! Kies wat het beste bij jou past. Ik wil zelf altijd het liefst 1 jaar in 1 journal ‘proppen’, maar je kan natuurlijk een nieuw journal pakken als deze vol is! Verder gebruik ik: waterverf, kwastje, een potlood en gum, stickers, pennen, plaatjes, en allerlei snuisterijen die jij erin kwijt wilt! Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

Zodra je de online workshop koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt!

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende daily journal pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om lekker met je daily journal aan de slag te gaan.

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet! Er is ook een Facebookgroep waar ik dagelijks vragen beantwoord!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT…?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben.

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan daily journalen! Bye Bye Candy Crush ;D

MAAR IK HEB HELEMAAL GEEN TIJD!

Dan raad ik je aan je eens te verdiepen in waar al jouw tijd in gaat zitten, misschien ben je (net als ik ooit was) iets te verslaafd aan je telefoon of ander beelscherm? Download dan mijn gratis e-book Bye Facebook, Hello Focus om zoveel meer tijd over te houden voor jouw creativiTIJD!

Nu Early Bird voor maar € 57,- (i.p.v. € 75,-)

online cursus Daily Journaling NU KOPEN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *