nieuwe cursus: Waterverf in je Art Journal 2.0!

hoe fijn is het om lekker vrij & ontspannen te art journalen? voor mij is dit echt de ultieme ontspanning. ik voel dan rust in mijn hoofd, mijn razende gedachten gaan even liggen. ik kan me ontspannen, mijn handen hun weg laten vinden met en in de waterverf, stofjes, potloden en wat voor materiaal ik nog meer kan vinden. en omdat Waterverf in je Art Journal 1.0 zo’n succes was, heb ik nu een nieuwe cursus: Waterverf in je Art Journal 2.0!

Waterverf in je Artjournal 2. 0 Les 4

en als vervolg op mijn online cursus Waterverf in je Art Journal, is daar nu de nieuwe cursus: “Waterverf in je Art Journal 2.0”. Waar weer 10 ontzettend leuke, leerzame en vooral experimentele lessen zitten. Waarin je lekker gaat ontdekken, vrij spelen en creëeren met alle materialen die je waarschijnlijk in de afgelopen jaren al verzameld hebt, hehe, ik heb je door!, of die je al eens wilde gebruiken.

de recensies zijn alvast schitterend, en daar ben ik dan natuurlijk weer retetrots op. want tuurlijk maak ik wat ik maak voor mezelf, maar een enorm grote drijfveer is toch wel het feit dat ik anderen kan inspireren ook vrij te leren creëeren. geen zorgen maken of je wel of niet ‘buiten’ de lijntjes kleurt. dat je lekker kan maken wat JIJ wilt maken, zonder dat iemand daar ook maar een oordeel over hoeft te vellen.

Waterverf in je Artjournal 2.0 Les 3

Benieuwd wat anderen nog meer zeggen??!

“Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt”

“Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk. Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, “fouten” bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! Bestellingen worden snel verzonden, kortom: een aanrader!” – Joke

“Je hoeft je geen zorgen te maken om ‘binnen de lijntjes’ te blijven”

“Revlie’s workshops zijn een inspiratie voor iedereen die wil genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken om alles “binnen de lijntjes” te maken. Daarnaast zijn haar producten met de droom meisjes so cute! 😍😍😍” – Mirjam

“Het perfectionisme lekker loslaten!”

“Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij! Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout 💕” – Danielle

“Heerlijk om te ontspannen!”

Ik heb al meerdere superleuke workshops gekocht. Revlie leert je je perfectionisme los te laten. Heerlijk om te ontspannen. Haar art journals hebben een prettig formaat en zien er super kleurrijk uit. En de washitapes zijn in het echt nóg mooier dan op de foto’s!” – Debbie

Nou, beter kan ik het zelf niet verwoorden natuurlijk!! Wil je meer over deze te gekken online cursus lezen, hop dan even HIER, dan lees je alle ins en outs!

Ben je benieuwd naar al mijn andere online cursussen, dan kan je die hier rustig allemaal eens even bekijken. Je bent gewaarschuwd, ze zijn verslavend hehe.

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *