Nieuwe artjournaling video op YouTube “YOU”

hallelujah, ik heb weer een Nieuwe artjournaling video op YouTube “YOU”!

YouTube video YOU Revlie

Dus ben je op zoek naar een momentje om lekker relaxed te kijken naar hoe ik deze artjournaling pagina maak & gelijk wat ideetjes op doen voor je eigen artjournal, hop dan lekker naar de video en kom ff HOI zeggen 😉 

Deze artjournaling pagina heb ik gemaakt met waterverf, een stencil en modeling paste, cardstock voor de titel & journaling en ik heb eigen stoffen embellishments gemaakt! Dus als je een beetje nieuwsgierig bent, jaha vast wel, kom dan gezellig even de video kijken. Dan kan je zien hoe ik deze pagina in elkaar gezet heb & kan je zelf ook lekker aan de slag. Oh, en als je dit soort artjournaling pagina’s nou leuk vindt, ik heb hier een heel leuke online workshop van “Waterverf in je Artjournal”, meer informatie vind je HIER.

Ben je benieuwd naar al mijn online workshops? Die vind je HIER.

Op mijn YouTube kanaal vind je nog veel meer video’s hoe ik waterverf in mijn Art Journal gebruik, maar ook veel leuke inspirerende video’s over acrylverf, gelato’s, tombow markers, hoe ik in mijn Hobonichi werk en ik heb zelfs een aantal toffe video’s om Kerstballen te versieren! I know, tis nog een beetje vroeg, maar ja, je kan er maar alvast aan beginnen he. haha.

Hieronder nog wat leuke close up foto’s van mijn Nieuwe artjournaling video op YouTube “YOU”.

YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie YouTube video YOU Revlie

De quote is van Michelle Obama “Just do what works for YOU, because there will always be someone who thinks differently”. Nou, dat is een waarheid als een koe!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *