Mini-album project voor Birgit’s Art Crew

Ik heb een superleuke video voor je: “Mini-album project voor Birgit’s Art Crew”. Klik op de afbeelding hieronder om gelijk naar de video te gaan, of klik HIER.

Ik had al een tijdje fimo klei op mijn bureau liggen (welke eigenlijk van Sanne was :). En ik dacht: zou het niet leuk zijn om A) het als embellishment te verwerken en B) om dit met Birgit’s stempel te doen! En haar vlinder stempel van de set “Je Connais une fleur” is daar perfect voor!

Dus duik lekker in dee video”Mini-album project voor Birgit’s Art Crew” en zie hoe ik deze klei vlindertjes heb gemaakt & hoe ik makkelijk en snel dit mini-album in elkaar geflanst heb 🙂

De materialen die ik voor dit project heb gebruikt:

Ben je op zoek naar nog wat meer gratis inspiratie? Kijk dan voor hier voor al mijn gratis projecten!

Nog wat foto’s van het mini-album:

Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei Mini Album Revlie Fimoklei

Veel plezier met maken! Tag je me? Dan kom ik kijken bij je!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *