Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Leuke trick met fotolijm in plaats van masking fluid!

Revlie_Gluetip

Het is superleuk om met Masking Fluid deze mooie ‘negatieve’ effecten te creëeren in je art journal. Maar masking fluid is niet goedkoop dus ik bedacht, misschien kan het ook anders! En JA HOOR. Het is gelukt met een goedkoop tubetje fotolijm!

Hoe heb ik deze LOVE pagina gemaakt met foto lijm:

  • schrijf iets met het tubetje fotolijm
  • ik werk hier in een Strathmore Visual Journal, maar dit kan ook heel goed in mijn eigen Art Journals!
  • laat de lijm goed drogen (of gebruik je heatgun, maar niet te dichtbij!)
  • als de lijm echt goed droog is, kun je lekker met je waterverf eroverheen splashen!
  • laat de waterverf vervolgens weer goed drogen (of gebruik je heatgun, maar weer niet te dichtbij!)
  • eet lekker wat (donkere) chocolade terwijl je toch wacht, jaha, zie je liggen daar he!)
  • als de waterverf goed droog is, dan kun je voorzichtig de lijm eraf wrijven met je vingers!

jeeeej! Het is gelukt! Ik vind dit echt zo leuk, gewoon een hack! En een stuk goedkoper. Tuurlijk kan je met masking fluid wat fijner werken met een kwastje, maar het kan gewoon met foto lijm! Gewoon ff je creatieve brein aanboren en je ziet het!

Ga je er ook mee aan de slag? Leuk als je me het laat zien! Ben heel benieuwd!

Lfs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!