Kerstposter illustreren, online cursus

Kerstposter_Revlie76

Joehoeee daar is tie hoor! Mijn gloednieuwe “Kerstposter illustreren, online cursus”

Deze online cursus “Kerstposter illustreren” bevat:  4 “realtime” video’s met totaal ruim 2 uur pret,  waarin ik jou uitleg hoe je deze leuke kerstposter illustreert!

Jaaaa, waarom niet met Kerst een giga gave knaller van een kerstposter maken?! Je kunt hem inlijsten, neerzetten, inscannen & kerstkaarten van (laten) maken, of op kleiner formaat maken zodat je super originele kerstkaarten hebt om dit jaar naar je lieffies te verzenden.

Want kom op, 2020 was dan een bizar jaar, op zijn zachtst gezegd, Kerst kunnen we nog redden, toch? Jazeker!

In deze les leer ik je in 4 real time video’s hoe je deze schitterende poster zelf maakt. Alle materialen die ik gebruik komen uitgebreid aan bod & ik laat je weten met welke kleuren ik gewerkt heb.

Ik leer je hoe je je ‘foutjes’ weg kan werken, hoe je kleuren mooi laat overlopen en hoe je je perfectionisme lekker los laat, teeheee!!

Revlie

Kerstposter Illustreren online cursus KOPEN

 

Kerstposter_Revlie61

 

Wat zeggen anderen over mijn online cursussen??

“Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die supergoed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vindt het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online class “Droom Meisjes Tekenen” gekocht en ook die is echt megaleuk. Supertevreden zijn we ermee!” – Lisa & Tess

“zoveel leuke ideeën en uitleg!”

“Heb laatst Waterverf in je art journal gekocht, heerlijk om te oefenen met waterverf (waar ik absoluut een groentje in ben). Zoveel leuke ideeën en uitleg. Word ik echt vrolijk van. Vanochtend Revlie Live op Instagram ….was super om te zien en mee te doen. En hup meteen Draw the girl squad gekocht. Heerlijk momentjes voor mezelf! Echte aanrader en inspirerend!” Corrie

“een fijne inspirerende workshop…”

“Ik heb net de workshop Waterverf in je art journal gevolgd. Een fijne, inspirerende workshop waar ik helemaal vrolijk van ben geworden, heerlijk om zo met kleur te spelen en van de mooie voorbeelden te genieten!” – Margriet

“wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien…”

“Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken.

Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren.

Enjoy!” – Elise

Kerstposter Illustreren online cursus KOPEN

Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha! dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online workshop. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Waterverfpapier, waterverf, kwastje, een potlood en gum.  Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. En ik geef ook met welke kleuren waterverf ik gewerkt heb. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

Zodra je de online workshop koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt!

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende waterverf pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om met waterverf een mooie (kerst)poster te maken!

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon (via mail of dm). Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT…?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben.

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan kliederen met waterverf! Bye Bye Candy Crush ;D

Kerstposter Illustreren online cursus KOPEN

En wie geeft er les dan?

Revlie is een creatieve workshop teacher!

Hallo lieve schat! Ik ben Revlie Schuit (1974) en samen met mijn beste vriend (en man 😉 proberen we Sanne (2003) en Ruben (2007) een beetje op te voeden :). En Jack, onze Griekse kat hoort er natuurlijk ook helemaal bij. Loki de zwarte panter, aka kater, hebben we in 2021 toegevoegd en er is ook nog een Kameleon in huis :O.

Ik geef online art workshops & classes, en probeer daarmee mijn tagline “GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY” voor iedereen waar te laten zijn! Ik geef online workshop op het gebied van mixed media, artjournaling en meisjes tekenen. Ik werk heel graag met waterverf! Ik geloof er sterk in dat IEDEREEN creatief is! Je moet alleen wel die spier even gaan trainen en vooral je creativiteit voeden!

Ik lach te hard, ik praat teveel, ik ben HEEL ERG ONGEDULDIG (zijn we er al?!), ik hou van bloemetjes jurken en felle kleuren en mijn haar is roze :).

Ik heb dus echt mijn creatieve lievelingsleven gecreëerd, en laat je graag zien hoe jij dat ook kan doen! 

*** let op: dit is NIET een afgemaakt product! Dit is een online workshop.