jarenlang wilde Sanne, Ruben en ik een hond.

jarenlang wilde Sanne, Ruben en ik een hond. Maar Ar was fel tegen. Weet je wel hoe vaak je zo’n beest moet uitlaten? Ook als het pleuris weer is he. Oh ja, dacht ik dan, dan ben ik natuurlijk de sjaak.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
en Arjan was allergisch voor katten, dus dat was ook een no go. tot we in 2016 9 maanden moesten ‘overwinteren’ in een tijdelijk huis. met 2 katten. best een risico met een man die ernstig allergisch was voor katten…. maar het ging bizar goed.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
de katten kwamen ook altijd bij hem op schoot liggen. allebei. lachen, juist degene die het het minst wil he!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
eenmaal in ons nieuwe huis misten de kids die katten enorm. kunnen we ze niet meenemen? of kidnappen? ha. ik heb er serieus over nagedacht, misschien kunnen we ze wel overnemen? maar het waren al oudere beestjes, die lopen altijd terug naar huis.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Studio_Jack_Revlie

en opeens zei Arjan uit het niets (we hadden er nog niets eens fatsoenlijk om gezeurd!) “ik vind het goed”. Uhm, wat precies? we kunnen wel een kat nemen!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

de naam Jack Sparrow was al gekozen voordat we gingen zoeken. dus ik al die asiel en opvang pagina’s af. want we wilden sowieso een ‘asiel’ dier. en opeens zag ik daar Jack. met zijn zwarte ooglapje.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DIT IS ‘M. Gillend rende ik naar boven, Sanne stond namelijk onder de douche. maar ik wilde ‘m gelijk claimen! Dus zij kon vaag de foto door de douchedeur zien. Huppetee, mailen, bellen, lastig vallen, stalken, maar ik MOET EN ZAL DIE KAT.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
lang verhaal kort: sinds 2018 is Jack bij ons. en hij had voor ons 4(!) gezinnen gehad waar het niet goed ging. Lang verhaal. gevalletje: zoek gewoon ff uit wat er mis is. en dat deden wij. en nu is Jack helemaal van ons en niet meer weg te denken uit ons gezin. of uit de studio overigens zoals je ziet 🙂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
dus in mijn ogen was het meant to be. wij hadden zijn forever home. en zielsgelukkig zijn we met ‘m. nou ja, meestal dan he 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *