Inspiratie voor je Bullet Journal – Hobonichi – Art Journal – journalen voor beginners

Ik heb een leuke nieuwe video voor je! “Inspiratie voor je Bullet Journal – Hobonichi – Art Journal – journalen voor beginners”. Klik op de afbeelding hieronder om direct naar de video te gaan! Ben je al op mijn YouTube geabonneerd? Ik upload wekelijkse inspirerende video’s op creatief gebied. Van Art Journaling, Daily Journaling, Bullet Journal, Mixed Media, Waterverf, Illustreren tot kerstballen schilderen :). Je abonneert je HIER.

Deze keer ook even een terugblik naar mini Loki van 8 weekjes, aaawwwww! Klik er maar gauw op, ben benieuwd wat je ervan vindt!

Wat is een Hobonichi?

Een Hobonichi is een journal welke je natuurlijk als agenda kunt gebruiken, maar ik gebruik hem dus als Daily Journal. Je kunt natuurlijk helemaal je eigen regels maken en doen wat jij fijn vindt! Ik vind het fijn om af en toe mini foto’s te printen met mijn Canon Selphy, maar soms werk ik gewoon lekker zonder foto’s. Ik werk heel graag met waterverf, schrijf dus ook graag mijn eigen titels. Gebruik mijn eigen stickertjes en washitape maar zeker ook van andere merken.

Kortom: Daily Journalen is gewoon een feestje.  Het is heel fijn om dagelijks creatief bezig te zijn en lekker de dag van je af te schrijven. Ik heb er trouwens ook nog eens een leuke cursus over gemaakt, dus als je na dit YouTube filmpje denkt, hey leuk, wil ik meer van leren, kijk dan eens hier voor meer informatie over mijn Online Cursus Daily Journaling.

Vind je deze video “Inspiratie voor je Bullet Journal – Hobonichi – Art Journal – journalen voor beginners” leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Art Journaling doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

En wat ik in mijn Hobonichi maak, kan dus prima ook in een Art Journal, Bullet Journal, Notebook, etc etc. Je kunt het overal in maken!

Welke materialen heb je nodig voor deze video “Inspiratie voor je Bullet Journal – Hobonichi – Art Journal – journalen voor beginners”

Maand pagina Bullet Journal

met de groetjes van Jack 😉

en ziehier de Hobonichi pagina met wat detail foto’s:

Bullet Journal inspiratie Bullet Journal inspiratie Bullet Journal inspiratie Bullet Journal inspiratieBullet Journal inspiratie

 

 


Laat je me jouw Hobonichi, Bullet Journal of Art Journal online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *