Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Inspiratie voor je artjournal met TomBow Markers

Ik heb een leuke nieuwe video voor je, en dit keer laat ik je van begin tot het eind zien, hoe je met Tombow Markers, een stencil en modeling paste een super cool effect creëert! Jaha, de video heet dan ook “Inspiratie voor je artjournal met TomBow Markers”.  Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan, of klik HIER.

In deze video laat ik je zien hoe je met Tombow Markers, een Stencil & Modeling Paste een supergaaf effect creëert. Heel eenvoudig & snel ook nog eens! Misschien werk jij wel in een travelers notebook, scrapbook, daily journal, creatief dagboek of art journal. Wat voor journal je dan ook gebruikt: alles is goed!

Producten gebruikt voor de video “Inspiratie voor je artjournal met TomBow Markers”

Nog meer YouTube videos’!

Wil je zien wat ik allemaal nog meer maak? Hieronder de links voor al mijn playlists:

Al mijn art journal video’s

Al mijn waterverf video’s

Al mijn bullet journal video’s

Al mijn Hobonichi / creative journal video’s

Al mijn studio vlogs

Al mijn memory keeping video’s

Al mijn kerst bal DIY video’s

 

Inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Lijkt het je leuk een online workshop te volgen met daarin 10 creatieve ideeën om waterverf in je art journal te gebruiken? Kijk dan hier naar mijn nieuwste waterverf online workshop “Waterverf in je art journal”.

Een paar foto’s

Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie Art Journal Spirit - Revlie

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!