Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Inspiratie & journalen in my Hobonichi, deel 2

hallo lieve schat! Omdat je mijn vorige Hobonichi art journaling video zo leuk vond, heb ik er nog eentje opgenomen! “Inspiratie & journalen in mijn Hobonichi, deel 2” is hier!! Kijk deze video op mijn YouTube kanaal, of klik op de afbeelding hieronder.

Ben je nieuwsgierig naar een complete Fliptrough van mijn Hobonichi? Die kan je HIER vinden.  Ben je nieuwsgierig naar de online workshops die ik geef? Dan kan je meer informatie hier lezen.

Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!