Hoe maak je een mooie BULLET JOURNAL pagina met waterverf?

Ik heb een leuke nieuwe video voor je, en dit keer laat ik je van begin tot het eind zien, hoe je waterverf in je bullet journal kunt gebruiken! Jaha, de video heet dan ook “Hoe maak je een mooie BULLET JOURNAL pagina met waterverf?”.  Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan, of klik HIER.

Misschien werk jij wel in een scrapbook, een travelers notebook of bullet journal. Wat voor journal je dan ook gebruikt: alles is goed!

In deze video laat ik je zien hoe je met waterverf een superleuke en eenvoudige bullet journal pagina maakt. Misschien werk jij wel in een travelers notebook, scrapbook, daily journal, creatief dagboek of art journal. Wat voor journal je dan ook gebruikt: alles is goed!

Producten gebruikt voor de video “Hoe maak je een mooie BULLET JOURNAL pagina met waterverf?”

  • Een journal van Leuchtturm 1917 (dotted)
  • fijn kwastje 4artartists maat 1 en maat 2
  • waterverf Pastel Dreams van Prima Marketing
  • Jane Davenport waterverf “brights”
  • pentel vulpotlood maat 0.7 mm
  • fijn kwastje by M-70 Galaxy Nylon no. 2

Nog meer YouTube videos’!

Wil je zien wat ik allemaal nog meer maak? Hieronder de links voor al mijn playlists:

Al mijn art journal video’s

Al mijn waterverf video’s

Al mijn bullet journal video’s

Al mijn Hobonichi / creative journal video’s

Al mijn studio vlogs

Al mijn memory keeping video’s

Al mijn kerst bal DIY video’s

 

Inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Lijkt het je leuk een online workshop te volgen met daarin 10 creatieve ideeën om waterverf in je art journal te gebruiken? Kijk dan hier naar mijn nieuwste waterverf online workshop “Waterverf in je art journal”.

Een paar foto’s

Bullet Journal Keep Moving Forward - Revlie Bullet Journal Keep Moving Forward - Revlie Bullet Journal Keep Moving Forward - Revlie Bullet Journal Keep Moving Forward - Revlie Bullet Journal Keep Moving Forward - Revlie Bullet Journal Keep Moving Forward - Revlie

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *