Hoe maak je een artjournal?

Ik heb een leuke nieuwe video voor je, en dit keer laat ik je van begin tot het eind zien, hoe je nou een artjournal maakt! Jaha, de video heet dan ook “Hoe maak je een artjournal?”.  Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan, of klik HIER.

Misschien werk jij wel in een scrapbook, een travelers notebook of bullet journal. Wat voor journal je dan ook gebruikt: alles is goed!

In deze video werk ik met veel verschillende materialen om een mooie Art journal pagina te maken. Zo zie je maar weer: alles kan en alles mag. Het is tenslotte jouw Art Journal! Ik laat je ook zien hoe je met een stencil & waterverf een superleuke achtergrond maakt voor in je art journal. Daarnaast gebruik ik ook stof en vilt om eigen embellishments te maken. Super relaxed om te doen!

In mijn video heb ik het ook over kleur combinaties. Je kunt deze goed op Pinterest vinden. Zoek bijvoorbeeld op “color palette” en je krijgt echt super mooie kleuren combinaties als voorbeeld. Easy peasy om dit te gebruiken voor je waterverf in je art journal.

Producten gebruikt voor de video “Hoe maak je een artjournal?”

Nog meer YouTube videos’!

Wil je zien wat ik allemaal nog meer maak? Hieronder de links voor al mijn playlists:

Al mijn art journal video’s

Al mijn waterverf video’s

Al mijn bullet journal video’s

Al mijn Hobonichi / creative journal video’s

Al mijn studio vlogs

Al mijn memory keeping video’s

Al mijn kerst bal DIY video’s

 

Inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Lijkt het je leuk een online workshop te volgen met daarin 10 creatieve ideeën om waterverf in je art journal te gebruiken? Kijk dan hier naar mijn nieuwste waterverf online workshop “Waterverf in je art journal”.

Een paar foto’s

Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie Art Journal Earth - Revlie

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *