Hoe maak je een art journal met Tombow markers

Ik heb een leuke nieuwe video voor je, en dit keer laat ik je van begin tot het eind zien, hoe je met Tombow Markers een heel leuke artjournal pagina kunt maken! Jaha, de video heet dan ook “Hoe maak je een art journal met Tombow markers”.  Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan, of klik HIER.

In deze video laat ik je zien hoe je met Tombow markers, een stencil & modeling paste een superleuke achtergrond maakt voor in je art journal. Misschien werk jij wel in een travelers notebook, scrapbook, daily journal, creatief dagboek of bullet journal. Wat voor journal je dan ook gebruikt: alles is goed!

Producten gebruikt voor de video “Hoe maak je een art journal met Tombow markers”

Nog meer YouTube videos’!

Wil je zien wat ik allemaal nog meer maak? Hieronder de links voor al mijn playlists:

Al mijn art journal video’s

Al mijn waterverf video’s

Al mijn bullet journal video’s

Al mijn Hobonichi / creative journal video’s

Al mijn studio vlogs

Al mijn memory keeping video’s

Al mijn kerst bal DIY video’s

 

Inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Lijkt het je leuk een online workshop te volgen met daarin 10 creatieve ideeën om waterverf in je art journal te gebruiken? Kijk dan hier naar mijn nieuwste waterverf online workshop “Waterverf in je art journal”.

Een paar foto’s

Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie Art Journal Moons - Revlie

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *