Het gif van de vergelijking!

Vergelijk jezelf niet met anderen. Dat heet ook zo mooi “Het gif van de vergelijking!”. De meest gemaakte fout die mensen maken wanneer het op creativiteit aankomt is dat ze zichzelf gaan vergelijken met een of andere vreemde op het internet. DOE DAT NIET! Je hebt je eigen stijl, zelfs wanneer je nog moet uitzoeken welke stijl dat is.

Ik heb deze Art Journal pagina een paar jaar geleden gemaakt. Ik kan zien hoe erg mijn stijl ontwikkeld is sinds ik ben begonnen met deze meisjes. Dus als je net begint: geef jezelf toestemming om te spelen, te leren, te veranderen, aan te passen en om langzaam maar zeker je eigen stijl te ontwikkelen.

Er is geen deadline die je moet halen. Er is geen eindstreep. Wees gewoon creatief en vind alles wat je maakt leuk, zelfs als je weet dat je nog aan het oefenen en leren bent. Ik ben ook nog steeds aan het leren, dat zijn we allemaal. Vergelijk jezelf met een jaar geleden en zie de progressie die je hebt gemaakt. Vergelijk je niet met een of andere vreemde van het internet. <- Dit is ook nog steeds een goede les voor mezelf.

Ben je op zoek naar inspirerende art journal video’s? Ik heb een hele berg voor je op mijn YouTube kanaal! Gratis inspiratie van mij voor jou :). Ben je op zoek naar inspirerende online workshops? Meisjes tekenen, mixed media canvas maken of lekker aan de slag met waterverf? Kijk dan vooral even hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *