Gratis proefles Waterverf in je Artjournal

Een Gratis proefles Waterverf in je Artjournal, hoe klinkt dat?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel eens willen artjournalen, maar hoe dan!
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Waterverf is zo moeilijk om te leren…
 • Ik wil wel wat maken, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze gratis proefles “Waterverf in je Art Journal” echt iets voor jou!

WAT GA JE in deze gratis les LEREN:

 • hoe je een leuke galaxy achtergrond met waterverf creërt;
 • hoe je ook ecoline kunt toevoegen;
 • hoe je een titel met waterverf schrijft;
 • dat je je perfectionisme lekker los mag laten;
 • dat OOK JIJ creatief bent;
 • welke materialen ik graag gebruik;
 • een aantal tips & tricks;

Schrijf je dan nu in & ga lekker beginnen met artjournalen! Je ontvangt daarna ook wekelijks een inspiratie mail van mij zodat je ook echt lekker creatief bezig blijft 🙂

Deze gratis proefles is onderdeel van mijn online workshop “Waterverf in je Art Journal“. In deze online workshop laat ik 10 (!) superleuke en makkelijke ideeën zien, om waterverf in je Art Journal te gebruiken. Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! Als je de proefles leuk vindt, kan je de online workshop HIER aanschaffen.


JA, ik wil die GRATIS proefles! 

(geen verplichtingen verder!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *