Gloednieuwe online workshop: “Waterverf in je Artjournal”

Jippie, deze Gloednieuwe online workshop: “Waterverf in je Artjournal” staat nu LIVE! Hij is in het Nederlands & in het Engels beschikbaar.

Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt!

In deze online workshop laat ik 10 (!) superleuke en makkelijke ideeën zien, om waterverf in je Art Journal te gebruiken.

Een paar voorbeelden van een aantal van de lessen van de gloednieuwe online workshop: “Waterverf in je Artjournal”

Ik vind het echt super dat ik mijn makkelijke en vooral leuke technieken aan je kan leren. Waterverf kan best een beetje intimiderend zijn, maar ik zal je laten zien dat ze óók leuk & makkelijk zijn om in je art journal te gebruiken! Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. Het is verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent! Waterverf is ook nog eens erg vergevingsgezind! Ja ha, dat is ook wel zo prettig! Ik vind het heerlijk om met waterverf te werken en in deze superleuke online workshop laat ik je in 10 verschillende video’s zien waarom!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

Dus hop hop, naar mijn shop voor deze online workshop. Nederlands of Belgisch dan shop je HIER. Ben je internationaal, breng dan een bezoekje aan mijn Etsyshop HIER.

Ik hoop je snel in de workshop te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *