Exhale the Bullshit – Art Journal Page

Een video “Exhale the Bullshit – Art Journal Page staat voor je klaar!

Even een leuke korte video waarin ik een artjournaling page maak “Exhale the Bullshit – Art Journal Page”. Speed up, anders duurt het weer wat te lang, maar je kunt toch prima zien hoe ik op deze manier mijn Art Journal vul 🙂

Voor deze Art Journal page gebruik ik eigenlijk alleen maar mijn eigen favorite Art Journal, een potlood en mijn lievelingswaterverf van Winsor & Newton en van Jane Davenport. Verder zal je zien dat ik gewoon lekker aan de slag ga met tekenen.

Zou je nu ook wel eens meisjes willen leren tekenen? En dan fijn met waterverf werken? Dat kan! Ik heb namelijk een superleuke online class hiervoor bedacht. Nu nog wel 100% in het Engels, maar ik werk aan de Nederlandse versie as we speak :). Ben je toch al nieuwsgierig, kijk dan even HIER.

En wil je wel graag met waterverf leren ‘spelen’, maar dan toch liever in het Nederlands? Ik heb ook een toffe Nederlandse online workshop “Waterverf in je Artjournal”. Meer info daarover vind je HIER. Wil je ‘m gelijk al aanschaffen, helemaal dikke prima natuurlijk, ga dan naar mijn shop HIER.

Nog een paar foto’s:

Art Journal Exhale the Bullshit Art Journal Exhale the Bullshit Art Journal Exhale the Bullshit Art Journal Exhale the Bullshit Art Journal Exhale the Bullshit

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *