Een leuke Daily Journal – Bullet Journal Pagina

Ohhh eindelijk heb ik een stukje opgenomen van die mooie grote blauwe kast in mijn studio! EIN-DE-LIJK! Ik maakt het natuurlijk weer veel te ingewikkeld, maar gelukkig zei die lieve Meta tegen me “waarom doe je niet elke keer een paar laadjes”. Tsja, dat kan natuurlijk ook! haha!

Dus ik heb een leuke nieuwe video voor je! “WAT ZIT ER IN DIE KAST?!!! En een leuke Daily Journal – Bullet Journal Pagina”. Klik op de afbeelding hieronder om direct naar de video te gaan! Ben je al op mijn YouTube geabonneerd? Ik upload wekelijkse inspirerende video’s op creatief gebied. Van Art Journaling, Daily Journaling, Bullet Journal, Mixed Media, Waterverf, Illustreren tot kerstballen schilderen :). Je abonneert je HIER.

Ben je ook benieuwd wat er nu in hemelsnaam allemaal in die enorme kast zit? Gauw kijken dan!

Wat is een Hobonichi?

Een Hobonichi is een journal welke je natuurlijk als agenda kunt gebruiken, maar ik gebruik hem dus als Daily Journal. Je kunt natuurlijk helemaal je eigen regels maken en doen wat jij fijn vindt! Ik vind het fijn om af en toe mini foto’s te printen met mijn Canon Selphy, maar soms werk ik gewoon lekker zonder foto’s. Ik werk heel graag met waterverf, schrijf dus ook graag mijn eigen titels. Gebruik mijn eigen stickertjes en washitape maar zeker ook van andere merken.

In deze video zie je ook hoe de Canon Selphy werkt, echt een heel fijn printertje zeker om voor je journal te gebruiken!

Kortom: Daily Journalen is gewoon een feestje.  Het is heel fijn om dagelijks creatief bezig te zijn en lekker de dag van je af te schrijven. Ik heb er trouwens ook nog eens een leuke cursus over gemaakt, dus als je na dit YouTube filmpje denkt, hey leuk, wil ik meer van leren, kijk dan eens hier voor meer informatie over mijn Online Cursus Daily Journaling.

Vind je deze video “WAT ZIT ER IN DIE KAST?!!! En een leuke Daily Journal – Bullet Journal Pagina” leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Art Journaling doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

En wat ik in mijn Hobonichi maak, kan dus prima ook in een Art Journal, Bullet Journal, Notebook, etc etc. Je kunt het overal in maken!

Daily Journal Pagina Hobonichi

Welke materialen heb je nodig voor deze video “WAT ZIT ER IN DIE KAST?!!! En een leuke Daily Journal – Bullet Journal Pagina”

En rapapapa, je hebt gewoon een fijne daily journal / hobonichi / bullet journal pagina gemaakt! Hop, en door! Hier nog een aantal foto’s:

Daily Journal Pagina Hobonichi Daily Journal Pagina Hobonichi Daily Journal Pagina Hobonichi Daily Journal Pagina HobonichiDaily Journal Pagina Hobonichi

 

 


Laat je me jouw Hobonichi, Bullet Journal of Art Journal online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *