Een flipthrough van mijn Hobonichi

Een flipthrough van mijn Hobonichi, of gewoon een kijkje nemen in mijn Hobinichi!

Sinds 1 januari hou ik mijn dagelijkse leven bij in mijn Hobonichi en ik ben zo blij met dit leuke journal! De indeling en grootte zijn echt perfect. Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om aan jullie te laten zien hoe ik werk in mijn Hobonichi en om jullie te laten zien wat ik er allemaal mee doe?! En het is prima om dagelijks een beetje bij te houden. En als ik eens geen tijd heb, nog niets aan de hand: sla je gewoon over of maak je er een leuke art journal pagina van! 

Hobonichi Revlie

Blijkbaar werkt dit het beste voor mij, ik vind het belangrijk dat ik er altijd in kan werken. Vroeger werkte ik in een scrapbook (deed jij dat ook?) Maar met die grote layouts en albums werd het een beetje teveel voor me, wat ervoor zorgde dat ik er niet veel meer in werkte. Maar ik miste wel dat ik mijn dagelijkse leven niet meer opschreef, ik miste alleen al die grote scrapbooks niet, haha. Maar tada, daar was de Hobonichi, en toch wel alles perfect in 1 voor mij! 

Hobonichi Revlie

Soms heb ik gewoon zoveel te vertellen en soms wil ik gewoon spelen met kleuren. En het leuke is, alles is goed. Niks moet, alles mag 😉

Hobonichi Revlie

Ik wil gewoon dingen kunnen schrijven en het er leuk uit laten zien en daar me niet teveel druk om hoeven maken. Omdat als je je druk maakt je juist de positieve energie kwijt raakt. Ik hou heel veel van stickers, mooi papier, stempels, embellishments en al dat soort dingen dat bij scrapbooken en art journalen komt kijken. Ik combineer gewoon alles met elkaar. Het voelt als een dagboek, maar dan met schattige spullen en soms foto’s erbij.

Hobonichi Revlie

Hobonichi Revlie

Zoals je kan zien heb ik zoveel spullen om me heen liggen die ik kan gebruiken voor mijn pagina’s. Ik pak gewoon wat ik wil en ga ermee aan de slag. Ik hou ervan om mijn titels met potlood te schrijven en dan waterverf te gebruiken om het in te kleuren. Dan maak ik de pagina mooi met een paar stickers. Natuurlijk laat ik ruimte over om te kunnen schrijven. Iedere dag schrijf ik kort met potlood op wat er die dag gebeurd is (dit doe ik omdat als ik aan het werk ga soms niet meer weet wat er die dag gebeurd is). Ik hou ervan om dan een paar pagina’s achter elkaar te maken. Soms print ik kleine foto’s om te gebruiken, maar ik maak het niet te moeilijk voor mezelf. Want het moet leuk en makkelijk zijn!

Ik heb een video gemaakt over mijn Hobonichi zodat jullie kunnen meekijken naar wat ik gemaakt heb. Deze video staat op mijn Youtube kanaal. Klik op de foto hieronder om naar de video te gaan!

Hobonichi Revlie

Ik hoop dat je dit leuk vond en laat me weten of je meer wilt zien!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *