Downloadbare waterverf quotes

En tadaa, hier zijn de downloadbare waterverf quotes! Zijn ze niet leuk?! Ze zijn perfect voor al je creatieve projecten zoals scrapbooking, art journaling, travelers notebook, project life, bullet journal of je koelkast! Ja, je kan ze gebruiken voor alles en nog wat. Je kan de quotes nu vinden in mijn webwinkel.

Watercolor Quotes Revlie

Er zijn drie sets die je kan downloaden of printen! Dit zijn originele waterverf titels/ mini quotes van mij. Je kan ze printen in een formaat van 10 x 15 cm om ze te gebruiken in je Project Life book, bullet journal, scrapbook, art journal, travel journal of een ander journal! In deze set zit ook een A4 met allerlei mini quotes. Deze kan je printen, knippen en plakken in jouw journal. Gebruik jij al downloadbare waterverf quotes in jouw creatieve werk?

Print het op een wit vel of, als je printer dat aankan, op fotopapier of misschien wel op canvas papier. Natuurlijk kan je het ook overtrekken.

Zoals je ziet zijn de quotes zichtbaar in de shop in het klein met een watermerk eroverheen. Natuurlijk ontvang jij de normale grootte (10 x 15 cm) en 1 A4 file.

Wil jij mij in actie zien met waterverf? Je kan hier meer ideeën vinden.

Veel plezier!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *