DIY kerstbal knalroze flamingo

Heb je dit jaar zin om superleuke kerstballen zelf te maken? Of te pimpen eigenlijk, want die kerstbal, die kopen we natuurlijk gewoon :). Ik heb namelijk meerdere DIY’s gemaakt om super schattige eigen kerstballen te maken. Dit is een DIY kerstbal om een knalroze flamingo op je kerstbal te schilderen. je glitter kerstbal zelfs!

DIY Kerstbal Flamingo Revlie

Ik heb totaal zes (!) verschillende versies voor je gemaakt & daar natuurlijk leuke video’s bij opgenomen. En stel je vindt het lastig om op kerstballen te schilderen (snap ik! is ook even wennen!), dan zou je ook kunnen denken aan andere ornamenten die je kunt schilderen die bijvoorbeeld wel plat zijn. Zoals deze houten platte ornamenten. Ze zijn er ook in hartjesvorm.

Dus hoe dan ook, je kunt je kerstboom heerlijk versieren met zelfgemaakte kerstballen. Of nou ja, die bal maken we niet, maar je begrijpt wat ik bedoel 🙂

Dus, hop even naar YouTube om deze knalroze flamingo op je kerstbal te maken!

Deze producten heb ik gebruikt voor deze DIY kerstbal knalroze flamingo:

Deze glitter kerstbal is natuurlijk wel wat lastiger om te beschilderen, maar hey, als ik het kan, kan jij het ook!

Bekijk ALLE DIY kerstballen HIER.

Laat je me weten of je ze ook gemaakt hebt? Vind ik leuk, kom ik even bij je online kijken! Nog wat meer foto’s om deze knalroze flamingo kerstbal goed te bekijken:

DIY Kerstbal Flamingo Revlie DIY Kerstbal Flamingo Revlie  DIY Kerstbal Flamingo Revlie DIY Kerstbal Flamingo Revlie DIY Kerstbal Flamingo Revlie DIY Kerstbal Flamingo Revlie DIY Kerstbal Flamingo Revlie

veel plezier met maken! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *