De eerste Podcast van “Revlie en De Loslaat Club” is LIVE!

ja jongens. en meisjes. soms bedenk je iets op een dag en slinger je het de ruimte in (want ha ACCOUNTABILITY enzo). dus nu gaat ie er komen ook. sterker nog. HIJ IS ER AL: De eerste Podcast van “Revlie en De Loslaat Club” is LIVE!

Revlie en de Loslaat Club

de eerste Podcast van Revlie. en hoe ga ik die podcast dan noemen denk je? Nou?! De Loslaat Club. Jaha. Die naam had ik al een tijdje in mijn hoofd.

regelmatig krijg ik dm’s of mailtjes van lieve cursisten die toch wel tegen hun eigen perfectionisme aan lopen. ook krijg ik super lieve recensies dat mijn cursussen ze ook JUIST daarvan af helpen. alhoewel het perfectionisme en het ‘moeten’ van jezelf toch die kop soms weer op steekt. duh, logisch, zo werkt dat. je bent nooit helemaal opeens ‘vrij’ van je perfectionisme. nope, zelfs ik niet. alhoewel ik moet zeggen dat het me behoorlijk goed af gaat 🤓

denk je nu “nou zo’n cursus is ook wel wat voor mij”, kijk dan even hier rond of er wat voor je bij zit. ontspanning gegarandeerd!

enfin. die podcast dus. HIJ STAAT LIVE. jahaaaaa ik ben toch van het type “niet lullen, maar poetsen” en in dit geval “wel lullen & poetsen”. maar als ik iets bedenk kan ik het maar beter gelijk gaan uitvoeren. dan krijgt mijn kritische Nelly helemaal niet de tijd om zich er tegenaan te bemoeien. dan heb ik het namelijk al gedaan voordat zij goed en wel met haar ogen knippert. she never knew what hit her zeg maar. haha.

kijk, zo blij word ik ervan om gewoon lekker door te pakken. niet denken maar vooral DOEN.

enfin, doel is wekelijks een podcast op te nemen. interviews? ja absoluut ook op mijn lijstje. en ik heb al onderwerpen om een heel jaar vol te beppen, maar mocht je nu denken “goh vertel hier of daar of dit of dat eens” let me know (mag ook via dm hoor :). dan zal ik eens kijken of ik daar wat zinnigs over te zeggen heb. hehe.

dus, hoe klinkt dat “Revlie en De Loslaat Club?! Allemaal lid van worden en die Lat Lekker Laag Leggen. maakt je leven zo’n stuk leuker. en vooral MAKKELIJKER. waarom zou je ook anders he?

ga je ‘m ook luisteren? Let me know! Oh, en je doet me een enorm plezier & je helpt me er ook gigantisch mee als je abonneert & een review achter laat. dan word ik nl. beter gevonden! PARTY MODE GAME AAN DUS.

je kunt De eerste Podcast van “Revlie en De Loslaat Club” hier vinden:

Spotify

Anchor

Breaker

Google Podcasts

Radio Public

hij komt nog op Apple Podcast maar dat duurt ietsje langer. maar voor nu kan je ‘m dus gewoon al heerlijk luisteren!

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *