Gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus”

Gratis e-book ‘’Bye Facebook, Hello Focus’’ – Herinner je je nog dat ik een jaar geleden een leuke challenge had ‘’Bye Facebook, Hello Focus’’?! Dat was zo leuk en heel veel mensen deden er mee. De lieve berichten die ik ontving waren hartverwarmend. Er was weer tijd om een muziekinstrument te spelen, lekker bezig te zijn met een hobby, eindelijk dat boek lezen en soms werd er zelfs weer een studie opgepakt.

En dat kwam allemaal omdat ik een leuke challenge had bedacht waardoor je je meer bewust werd van je online gedrag.

Free e-book “Bye Facebook, Hello Focus”

Het leuke nieuws is: Ik heb deze 7 dagen durende challenge getransformeerd naar een super handig e-book met werkbladen in het Nederlands en Engels.

Klinkt goed eh?! Benieuwd hoe ik alles doe in 24 uur? Slapen is voor apen! Dus ga voor het gratis e-book. Meld je aan en je ontvangt dit e-book (met de geheime tijd-maak-formule) in je mailbox!

 

 

 

[mc4wp_form id=”118″]