Artjournal pagina A4 met doodles en stempels voor Birgit’s Art Crew

Ik heb een superleuke video voor je: “Artjournal pagina A4 met doodles en stempels voor Birgit’s Art Crew”. Klik op de afbeelding hieronder om gelijk naar de video te gaan, of klik HIER.

Ik vind het heerlijk om te doodlen, maar soms vind ik het lastig om nieuwe doodle ideeën te verzinnen, en soms weet ik ook even niet waar ik moet starten. Herkenbaar? Ik heb nu een perfecte & simpele manier ontdekt om dat te voorkomen! Je kan namelijk prima over een stempel heen doodlen! Ja ha, zo simpel! Trek simpelweg de stempel over en maak er een schitterende Art journal pagina van. De truc is wel, dat je een beetje dezelfde inktkleur voor de stempel gebruikt, als de kleur van de achtergrond. Daardoor zie je de stempel amper, maar je mooie potlood of pen lijnen springen er dan mooi wel uit! Ik heb een wat donkerdere magenta kleur gebruikt, zodat mijn witte inkt er echdt uitspringt. Ga maar gauw naar de video om te zien hoe ik dit gedaan heb.

De materialen die ik voor “Artjournal pagina A4 met doodles en stempels voor Birgit’s Art Crew” heb gebruikt:

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Wist je dat ik ook veel leuke online workshops maak? Er zijn verschillende op het gebied van Waterverf in je Art Journal, Draw the Girl Squad, maar bijvoorbeeld ook hoe je een leuke mixed media Canvas maakt. Je vindt meer informatie HIER.

DETAILFOTO’S

Art Journal Silent - Revlie Art Journal Silent - Revlie Art Journal Silent - Revlie Art Journal Silent - Revlie Art Journal Silent - Revlie Art Journal Silent - Revlie

 

 

Veel plezier met maken! Tag je me? Dan kom ik kijken bij je!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *