Art Journaling “Dichterbij Jezelf” – online cursus

Rapapapa, mijn nieuwste “Art Journaling “Dichterbij Jezelf” – online cursus IS ER!!!

Hoe fijn zou het zijn, als je steeds een beetje meer van jezelf houdt. Dat je groeit in zelfvertrouwen, een positieve blik en geniet van het leven en jezelf daarin compleet accepteert. Een stuk loslaten is daarin key, en verwerken en loslaten gaan heel goed samen met Art Journaling! En laat ik nu net een te gekke Art Journaling cursus ontwikkeld hebben met het thema “Dichterbij Jezelf”

Dus heb jij zin om heerlijk al art journalend met dit thema aan de slag te gaan, dan zit je hier helemaal goed!

Art Journaling Dichterbij Jezelf online cursus

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

Wat zeggen anderen??

“Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt”
“Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk. Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, “fouten” bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! Bestellingen worden snel verzonden, kortom: een aanrader!” – Joke

“Je hoeft je geen zorgen te maken om ‘binnen de lijntjes’ te blijven”

“Revlie’s workshops zijn een inspiratie voor iedereen die wil genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken om alles “binnen de lijntjes” te maken. Daarnaast zijn haar producten met de droom meisjes so cute! 😍😍😍” – Mirjam

“Het perfectionisme lekker loslaten!”

“Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij! Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout 💕” – Danielle

“Heerlijk om te ontspannen!”

Ik heb al meerdere superleuke workshops gekocht. Revlie leert je je perfectionisme los te laten. Heerlijk om te ontspannen. Haar art journals hebben een prettig formaat en zien er super kleurrijk uit. En de washitapes zijn in het echt nóg mooier dan op de foto’s!” – Debbie

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

Art Journaling Dichterbij Jezelf online cursus


heb je zin om je gevoelens te Art Journalen, maar vind je het nog wat spannend? of weet je niet waar te beginnen?

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel eens willen art journalen, maar hoe begin ik dan?
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Niemand mag zien wat ik maak.
 • Zo graag wil ik wat maken, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Geen idee heb ik met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze online workshop “Art Journaling “Dichterbij Jezelf” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

 • niet meer twijfelen aan of je dit kan
 • op een fijne manier met je gevoelens aan de slag gaan
 • jezelf fijner voelen door dankbaar te zijn
 • loslaten dat perfectionisme!
 • geen ingewikkelde lessen
 • heerlijk ontspannen creatief bezig zijn

Hoe fijn zou het zijn om op deze manier & vrij te kunnen creëeren? Gevoelens vastleggen, via het art journalen, en je merkt dat je dingen beter kunt loslaten. Het opschrijven alleen al helpt je verder.

Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?! In jouw eigen Art Journal.

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

Art Journaling Dichterbij Jezelf online cursus

Het toelaten van creativiteit heeft bij mij ook even geduurd, geloof het of niet. Een docent heeft vroeger ooit tegen mij gezegd “jammer dat je daar niet creatief genoeg voor bent” toen ik aangaf een creatieve opleiding te willen doen. Helaas heb ik dat lang aan me laten knagen. Ben een andere kant op gegaan. Veilig. Kantoorwerk. Totdat ik bedacht dat dit ZIJN mening was. En helemaal NIETS met mij te maken had. Door dat los te laten, kwam ook mijn creativiteit los. Ik gun jou die vrijheid ook!

Art Journaling Dichterbij Jezelf online cursus

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

De cursus bevat superveel, namelijk:

 • 3 uitgebreide art journal lessen met introductie uitleg & real time video’s
 • van alle 3 de lessen ook de speed up video’s
 • 3 happy worksheets die je kunt gebruiken voordat je je art journal pagina’s gaat maken
 • 3 unieke quote posters (zie foto hieronder) die niet te koop zijn. speciaal voor jou om te downloaden & zelf te printen of als achtergrond te gebruiken 🤩
 • een inspiratievideo die mij bij deze les verder helpt
 • en OOK nog 3 zen video’s waarin ik met waterverf 3 pagina’s ‘doodle’. super rustgevend, en inspirerend! (dit zou eigenlijk een aparte cursus moeten zijn!). Deze pagina’s maak ik in die video’s:

Zen Doodle Waterverf Achtergrond

en dit zijn de drie quote posters die je vanuit de leeromgeving kunt downloaden en zelf kunt printen om bijvoorbeeld aan je Dream of Vision Board te hangen, OF natuurlijk gewoon lekker aan de muur!

Waterverf Quote

ik zei toch dat het een no brainer is? hihi 🤓

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

In deze online workshop laat ik je 3 mooie art journal pagina’s maken, met opdrachten om Dichterbij Jezelf te komen. Daarnaast 3 volledige video’s om helemaal zen te kijken naar mijn waterverf doodels (EN om natuurlijk zelf fijn mee te doen!)


In deze online workshop laat ik je 3 mooie art journal pagina’s maken, met opdrachten om Dichterbij Jezelf te komen.

Deze online cursus staat NU live. Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! Alle lessen zijn ook direct beschikbaar.

Ik vind het echt super om jou te laten zien hoe ik mijn gevoelens verwerk via Art Journaling. Dat hoeft helemaal niet zwaar of intimiderend te zijn. Het is juist fijn om op deze manier met je gedachten en gevoelens bezig te zijn. Het zal je absoluut helpen alles wat meer los te laten en op het moment volop te genieten van het creatief bezig zijn.

Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. Het is verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online cursus. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! Uiteraard ontvang je dan ook de kortingscodes mocht je deze cursus als VIP gekocht hebben. 

Dus, kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen?

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

Art Journaling Dichterbij Jezelf online cursus

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Dat is voor bijna elke art journal pagina verschillend. Uiteraard is de basis een art journal, waterverf, kwastje, een potlood en gum. Maar per art journal pagina werken we ook met andere materialen. Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

De cursus staat compleet live. Je hebt nu dus al toegang tot de online leeromgeving. Na aanschaf stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten. Dit is wel een handmatig proces, meestal heb je je inloggegevens binnen een paar uur diezelfde dag nog.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt!

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende art journal pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om heerlijk je gevoelens vast te leggen. Je kunt eventueel ook eerst starten met  Waterverf in je Art Journal online cursus, om eerst eens te wennen aan het werken in een Art Journal. Maar dat hoeft absoluut niet!

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT…?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. Kijk maar eens bij mijn recensies, je zult regelmatig terug zien komen dat ik mensen echt kan helpen hun perfectionisme los te laten ;).

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan art journalen! Bye Bye Candy Crush ;D. En als je het van anderen wilt horen: check mijn recensies, die zijn overduidelijk 🙂

online cursus Art Journaling Dichterbij Jezelf NU KOPEN

Art Journaling Dichterbij Jezelf online cursus