Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Art Journal voor Birgit’s Art Crew

Ik heb een superleuke video voor je: “Art Journal voor Birgit’s Art Crew”. Klik op de afbeelding hieronder om gelijk naar de video te gaan, of klik HIER.

Ik heb echt een leuke, supermakkelijke manier / techniek gevonden om waterverf met een stencil & modeling paste te gebruiken. Jaha, waterverf, met een stencil! Als je je stencil gebruikt, terwijl het waterverf nog nat is, dan geeft dat echt zo’n cool effect aan de modeling paste! Kijk mijn video maar eens om te zien hoe leuk dit effect is!

Zorg ervoor dat je ook alle andere creatieve video’s van Birgit’s Art Crew kijkt, dan ben je zeker geïnspireerd en gemotiveerd om lekker aan de slag te gaan!

De materialen die ik voor “Art Journal voor Birgit’s Art Crew” heb gebruikt:

Nog een paar detail foto’s:

Art Journal Decision Art Journal Decision Art Journal Decision Art Journal Decision Art Journal Decision Art Journal Decision Art Journal Decision Art Journal Decision

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!