Art journal video met gelato’s

Joehoe, er staat weer een gloedje nieuwe artjournaling video voor je klaar “Art journal video met gelato’s”. Daar gaan we dus lekker mee aan de slag! Klik op de afbeelding om naar de video te gaan, of klik HIER.

En dit keer werk ik heerlijk met gelato’s! En je kunt zo ontzettend veel met deze leuke kleurige gelato’s. Toen ik ze voor het eerst had, lagen ze eigenlijk nog best lang op mijn bureau. Want jemig, wat moest ik daar nou eigenlijk mee. Maar ja, al snel kwam mijn experimenteer fase boven en bedacht ik leuke manieren om met je gelato’s in je art journal te werken! Zie hier het resultaat!

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

De materialen die ik voor deze video heb gebruikt “Art journal video met gelato’s”:

  • Mijn eigen lievelingslijn art journal
  • Gelato’s in verschillende kleuren van Faber Castell
  • Acryl stempel van Jane Davenport
  • Zwarte pen van Pilot
  • Witte Posca Pen
  • Stickles Neon Pink van Ranger
  • Kwast
  • en natuurlijk een pot water

Lijkt het je leuk een online workshop te volgen met daarin 10 creatieve ideeën om waterverf in je art journal te gebruiken? Kijk dan hier naar mijn nieuwste waterverf online workshop “Waterverf in je art journal”.

DETAILFOTO’S

Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie Art Journal Your Wings - Revlie

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *