Art Journal video: Inspiratie voor je art journal | art journaling met neocolors | art journalen voor beginners

Hoi, Revlie hier! Ik heb een gloedjenieuwe Art Journaling video voor je klaar staan! Art Journal video: “Inspiratie voor je art journal | art journaling met neocolors | art journalen voor beginners”.

In deze video laat ik je zien hoe je met neocolors een mooi waterverf effect maakt en dus een superleuke art journal pagina maakt.

jahaaaa heb je zin om lekker zen te kijken naar hoe ik deze art journal pagina in elkaar flats?! Kijk dan snel mijn YouTube video. Ik leg je in deze video uit hoe ik deze art journal pagina gemaakt heb. Maar je kunt me natuurlijk ook gewoon muten (konden mijn man en kids dat maar he!), en lekker een eigen chill muziekje opzetten. Ontspanning gegarandeerd!

Wist je trouwens dat Art Journaling ontzettend ontspannend werkt? Je gaat uit je hoofd, en kunt even totaal alles om je heen vergeten. Daarom hou ik zo van art journalen. Hoe rot ik me ook voel, ik kan er altijd al mijn gevoelens in kwijt.

Hieronder kun je de video bekijken:

Welke materialen heb je nodig?

Art Journaling Tutorial voor Beginners

 

Art Journaling Tutorial voor Beginners

Dit is ‘m dus! Errrug leuk geworden, al zeg ik het zelf ;).

Je hoeft hier echt niet heel goed voor te kunnen tekenen of een ander talent te hebben. Dus, je kunt gewoon echt nadoen wat ik doe, en dan tover je zo een een te gekke Art Journal pagina tevoorschijn. Past trouwens ook in je bullet journal, hobonichi, travelers notebook, scrapbook of waar jij ook maar in werkt 🙂

Vind je deze video leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Art Journaling doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

 

En nog een aantal foto’s van deze leuke Art Journal pagina!

Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners

 

Laat je me jouw Art Journal pagina online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *