Art Journal video: ART JOURNAL TUTORIAL | art journaling met waterverf | art journalen voor beginners 🌟

Hoi, Revlie hier! Ik heb een gloedjenieuwe Art Journaling video voor je klaar staan! En deze week de Art Journal video: “ART JOURNAL TUTORIAL | art journaling met waterverf | art journalen voor beginners 🌟”.

In deze video laat ik je zien hoe je met waterverf een mooie achtergrond maakt, daarop met een witte posca pen kunt doodelen en het mooi maakt met een kleurrijke titel! Ik leg je stap voor stap uit hoe ik deze art journal pagina gemaakt heb.

jahaaaa heb je zin om lekker zen te kijken naar hoe ik deze art journal pagina in elkaar flats?! Kijk dan snel mijn YouTube video. Ik leg je in deze video uit hoe ik deze art journal pagina gemaakt heb. Maar je kunt me natuurlijk ook gewoon muten (konden mijn man en kids dat maar he!), en lekker een eigen chill muziekje opzetten. Ontspanning gegarandeerd!

Wist je trouwens dat Art Journaling ontzettend ontspannend werkt? Je gaat uit je hoofd, en kunt even totaal alles om je heen vergeten. Daarom hou ik zo van art journalen. Hoe rot ik me ook voel, ik kan er altijd al mijn gevoelens in kwijt. En sowieso is het heel erg fijn om lekker even met je handen te werken!

Hieronder kun je de video bekijken:

Welke materialen heb je nodig?

 

Dit is ‘m dus! Errrug leuk geworden, al zeg ik het zelf ;).

Je hoeft hier echt niet heel goed voor te kunnen tekenen of een ander talent te hebben. Dus, je kunt gewoon echt nadoen wat ik doe, en dan tover je zo een een te gekke Art Journal pagina tevoorschijn. Past trouwens ook in je bullet journal, hobonichi, travelers notebook, scrapbook of waar jij ook maar in werkt 🙂

Vind je deze video leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Art Journaling doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

 

En nog een aantal foto’s van deze leuke Art Journal pagina!

Art Journaling Tutorial voor BeginnersArt Journaling Tutorial voor BeginnersArt Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor Beginners Art Journaling Tutorial voor BeginnersArt Journaling Tutorial voor BeginnersArt Journaling Tutorial voor Beginners

en Jack moest zich er ook even mee bemoeien zoals je ziet 🙂

 

Laat je me jouw Art Journal pagina online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *