10 feitjes over mij

Hi! Ik ben Revlie – 10 feitjes over mij:

  • Ik kan mijn haar niet los dragen, ik kan dat gewoon niet. Als ik het doe lijkt het of ik begin te koken, zo warm. Dus, ik heb meestal een knot in mijn haar.
  • Ik ben een verzamelaar van Art spullen en vind het zo moeilijk om dingen weg te doen, omdat ik de volgende dag precies dat nodig heb. Nieuwsgierig naar wat ik dan allemaal maak? Kijk hier naar al mijn art journaling ideetjes!
  • Ik ben een Diabetes Type 1 strijder. Ja, als je diabetes hebt ben je een strijder!
  • Ik ben heel erg enthousiast en ik doe meestal voordat ik denk en soms gaat dat fout..
  • Ik ben heel erg luid. Volgens mijn puberende kinderen sowiesoe 😉
  • Ik run 3 bedrijven en het voelt nog steeds alsof ik er nieuw in ben, zelfs nu ik al 20 jaar ondernemer ben :O. Artifex Support, Artifex Service en natuurlijk Revlie.nl
  • Ik ben zo ontzettend ongeduldig, zijn we er al???
  • Ik heb vliegangst. Alanis Morrisette’s liedje “isn’t it ironic” komt altijd in mij op. Ik vlieg wel hoor, maar ik doe het in mijn broek!
  • Ik ben super onhandig. Ik kan mezelf zo makkelijk verwonden door mijn hoofd te stoten terwijl ik een keukenkastje open doe (daarom hebben we nu alleen lades, haha), ik struikel over het zebrapad (tsja), en meubels lijken altijd richting mij te bewegen als ik langsloop :). nooit niet blauwe plekken 😉
  • Ik ben erg fanatiek als het op spelletjes aankomt. Ik ben een ongeslagen kampioen met Rummikub, want ik zorg ervoor dat iedereen zo in de war raakt met al mijn zetten. Hehe. Laat ik mijn kinderen winnen? NOOIT, zo lief ben ik wel 🙂

Zo, random 10 feitjes. Hoe zit het met jou?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *