Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Over Revlie – oud

hi! Leuk dat je even een kijkje komt nemen! Kijk lekker rond & laat het me gerust weten als je een vraag hebt 😉

Laat ik mezelf even ‘kort’ introduceren:
Revlie Schuit –  1974 – Creatief Alles- Diabetic Type 1 Lada (sinds 2015) – blond maar nu roze – woon samen met Arjan en onze 2 muppets: Sanne (2003) en Ruben (2007) – Nederlands – ondernemer – ontzettend eigenwijs maar heel lief – chocolade – Vichy handcreme – iMac – VEEL KLEUR – handmade – verven – art journal – mixed media – hobonichi – bullet journal – scrapbooken – tulpen – pinterest – koolhydraten & suiker zou ik moeten vermijden 🙂 – ik zou eerder naar bed moeten gaan – ik lach te hard, en praat te luid – ik ben ontzettend struikelachtig (is dat een woord?) – ook nog eens ongeduldig (ZIJN WE ER AL?!)  – maar ik heb vooral een positieve, kleurrijke en creatieve kijk op het leven!

Overdag run ik samen met Arjan, en onze topmanager Judith onze bedrijven voor Secretariële dienstverlening & Klantenservice. We zijn alweer met een mooie groep van 10 medewerksters. En doordat Judith de hele show runt, heb ik meer tijd om me op mijn creatieve business te richten! Ik maak het liefst creatieve (art journaling en mixed media) video’s voor mijn YouTube kanaal en bedenk de leukste uitdagende online workshops! En samen met Arjan probeer ik ook nog Sanne & Ruben een beetje tot leuke mensen op te voeden, hehehe.

Elke dag ben ik hard aan het werk om Thecreatieveplayground.nl en Revlie.nl op de kaart te zetten. Ik wil vooral een fulltime creatieve ondenemer zijn. En, zoals dat met veel dromen gaat, weet ik ook dat ik dit kan waarmaken! Ik ga ervoor en elke dag voel ik me zielsgelukkig als ik lekker creatief in mijn studio bezig kan zijn en voor jou de mooiste online workshops kan verzinnen! Dus onthou: je kan ALLES doen wat je maar wilt, als je je er maar voor inzet 🙂

Wat ik het leukste vind aan het maken van mijn online workshops, is anderen te laten inzien dat ze ook echt super creatief zijn! Ik hoor vaak “ja, maar jij bent creatief, ik niet”. Serieus lieve mensen. Stop daarmee. Ik ben niet meer creatief dan wie dan ook in deze wereld. Maar het verschil ik wel dat ik elke dag mijn creativiteit gebruik. Ik voed het. Ik omarm het. Iedereen is creatief op zijn eigen unieke manier. Je moet alleen wel even het perfecte plaatje laten gaan (wat is perfect trouwens?) en jezelf toestemming te geven te experimenteren met je creativiteit! Geloof me, het is het zo waard. Laat je negatieve gedachten maar eens voor wat ze zijn, en ga aan de slag (met behulp van mijn gratis video’s op YouTube kom je echt al een heel eind, promise!). Het is echt zo fijn om elke dag creatief te kunnen zijn en je daarin op een positieve manier ‘te verliezen’.

Naast dat ik echt elke dag wel even iets creatiefs moet doen, ben ik een choc-aholic, ik praat teveel en ik lach te luid. Ik bijt mijn nagels als ik echt heel nerveus ben (yes, stom ik weet het), ik ben super onhandig, bots of struikel dagelijks. Lekker eigenwijs, als ik iets wil dan gaat me dat lukken ook en dan breng je me niet makkelijk op andere gedachten (alhoewel ik wel om te kopen ben met lekker chocolade :).

Ik heb dus echt mijn creatieve Happy Life gecreëerd  en ik wil je graag laten zien en ervaren dat jij dat ook kan!

Heb je vragen, ideetjes, suggesties of wil je gewoon ff kletsen, voel je vrij om berichtjes achter te laten, me te mailen of te stalken op Social Media 😉

Referenties Neem contact met me op

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!